ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας και προκειμένου να αγοράσετε προϊόντα μας ή και να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε μέσω newsletter, ενημερώσεων ή κουπονιών για τα προϊόντα μας και τις προσφορές μας, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση κ.λ.π). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από την εταιρεία μας ή συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, ήτοι για την επικοινωνία μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για την πορεία της παραγγελίας σας ή για νέες προσφορές και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις σχετικά με την προστασία του προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Η ιστοσελίδα μας λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα Κοινοτική νομοθεσία. Τα προσωπικά δεδομένα που διαθέτουμε θα διατηρούνται με ασφάλεια εντός των συστημάτων μας για όσο χρονικό διάστημα ο χρήστης είναι εγγεγραμμένος στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας. Τα στοιχεία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αστυνομικές, δικαστικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματος των τελευταίων και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.
Ο Χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα αρμόδια άρθρα.

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας δίχως να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα σας μόνο στην περίπτωση που προχωρήσετε σε παραγγελία ή επιθυμείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αναγνωρίζουμε τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή του χρήστη/πελάτη είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρεί του παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Του δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλει τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμεί. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του είναι ο ίδιος μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβεί στην άμεση ειδοποίηση προς εμάς, αλλιώς δεν ευθυνόμαστε για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών. Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλή εκτέλεση των συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Οι διακριτικοί τίτλοι, τα εμπορικά σήματα τα οποία είναι αναρτημένα στο διαδικτυακό τόπο αποτελούν περιουσιακά αγαθά της εταιρείας. Η εταιρεία επιφυλάσσεται να κινήσει αστικές, διοικητικές και ποινικές νομικές ενέργειες εναντίον κάθε παραβάτη των σχετικών όρων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την ειδική φόρμα επικοινωνίας, στείλτε μας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@wsn.gr.

Εάν δεν λάβετε άμεση απάντηση στο αίτημά σας (εντός 24ωρών εκτός Σαββατοκύριακου) ή κρίνετε ότι το θέμα σας χρειάζεται άμεση εξυπηρέτηση, μπορείτε τότε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα που βρίσκονται στην ενότητα Επικοινωνία από τις 08:00-16:00 καθημερινές και Σάββατο.

Σε περίπτωση που έχετε κάποιο παράπονο από τη διεξαγωγή της παραγγελίας σας ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο που έχει σχέση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικώς, είτε αποστέλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@wsn.gr 

ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΡΟΙ

Η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να τροποποιήσει τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή, οι οποίοι και θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση για το Χρήστη θα ισχύουν οι όροι που είναι αναρτημένοι την ημερομηνία της παραγγελίας του.

Η Εταιρεία επίσης επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να διακόψει ή να προσθέσει, ανά πάσα στιγμή και απροειδοποίητα μέρος ή το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

Η μη ενάσκηση οποιουδήποτε εκ των απορρεόντων από τους παρόντες όρους δικαιωμάτων της Εταιρείας δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση παραίτηση από αυτά.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Στην παρούσα σύμβαση εφαρμόζεται το Κυπριακό δίκαιο, ενώ για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Κύπρου-Λευκωσίας.